website maken website bouwen Lege pagina
page
page2
page3

Over mijn beroepskeuze heb ik nooit getwijfeld.Na de periode  'Ik word prinsesje' werd het 'Ik word dierenarts', en dat is zo gebleven. Na een theoretische opleiding van 6 jaar aan de Universiteit te Gent haalde ik, in 2003, mijn diploma diergeneeskunde met onderscheiding.Tussen 2003 en 2009 heb ik veel praktische ervaring opgedaan in binnen- en buitenland. Toch wilde ik graag op eigen benen staan zodat ik mijn eigen ideeën en aanpak kon toepassen. Begin april heb ik dit huis gekocht en na enige verbouwingen zijn de deuren geopend op 8 juni 2009.Mijn praktijk is voorzien van het nodige materiaal om een professionele zorg te verlenen aan uw huisdier. Ik neem graag de tijd om, samen met u, de problemen bij uw huisdier op te sporen, te bespreken en naar best vermogen op te lossen.

Joke

Welkom

Voorstelling

Contact

Weg/Route

Vrije spreekuren of maak een afspraak om wachttijd te voorkomen!

Op afspraak?

(tel : 014/37 31 36)

10.00-19.00 uur  op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

 10.00-16.00 uur op woensdag

Vrije spreekuren :

Kom langs om:

19.00-20.00 uur op dinsdag en donderdag

10.00-11.00 uur op zaterdag

Voor spoedgevallen maken wij altijd tijd vrij !!!

( 24u op 24u)


  

Als kleutertje wilde ik altijd al dierenarts worden. Mijn hele schoolcarrière koos ik dan ook altijd bewust voor opdrachten en vakken die me daarbij zouden helpen. Na 6 jaar studeren, haalde ik in juli 2014 mijn diploma met onderscheiding aan de UGent. In augustus 2014 ben ik dan officieel begonnen hier in de praktijk. Daarnaast werk ik ook nog in een dierenartsenpraktijk in Kaulille. Ik vind het belangrijk om als jonge dierenarts de problemen bij uw huisdier stap voor stap aan te pakken. Daarom luister ik naar uw verhaal zodat we tot een goede diagnosestelling en behandeling kunnen komen. In de toekomst wil ik mij verder verdiepen in enkele takken van de diergeneeskunde. Hiervoor is echter een goede basis nodig en die wil ik, met behulp van mijn collega’s, vanaf nu beginnen opbouwen. In mijn vrije tijd houd ik mij vooral bezig met mijn huisdieren (de teller staat momenteel op twee honden en drie kittens). Verder doe ik wat aan sport en speel ik viool.


  

Sasha

Ik ben Kristel en ik werk sinds januari 2013 als assistente hier in de praktijk. Van opleiding ben ik psychiatrisch verpleegkundige, maar na een aantal jaren voor mensen gezorgd te hebben, ben ik in 2001 overgeschakeld naar de dierenzorg. Bij mij thuis in Arendonk is het een hele beestenboel. Mijn vriend en ik zitten 's avonds in de zetel tussen 6 honden.Buiten het wandelen met mijn honden, hou ik ook nog van squashen, fietsen en lezen. Zo, nu jullie iets meer over mij weten, hoop ik jullie binnenkort te ontmoeten in de praktijk!

Kristel


Dierenarts Joke Dilen

014/37.31.36.